قاصدک 24 سامانه خرید اینترنتی بلیط هواپیما

قاصدک 24 سامانه خرید اینترنتی بلیط هواپیما

قاصدک 24 سامانه خرید اینترنتی بلیط هواپیما انتخابی سریع و ارزان برای خرید و رزرو بلیط هواپیما
قاصدک 24 سامانه خرید اینترنتی بلیط هواپیما

قاصدک 24 سامانه خرید اینترنتی بلیط هواپیما

قاصدک 24 سامانه خرید اینترنتی بلیط هواپیما انتخابی سریع و ارزان برای خرید و رزرو بلیط هواپیما

پرواز آزمایشی رقیب روسی بوئینگ با موفقیت انجام شد

هواپیمای مسافربری جدید " ام اس -21-300" روسیه که می تواند رقیب بوئینگ میان برد باشد، نخستین پرواز ازمایشی خود را با موفقیت سپری کرد.

به گزارش قاصدک24؛ چندی پیش دفتر مطبوعاتی شرکت هواپیماسازی ایرکوت، از موفقیت پرواز آزمایشی هواپیمای ام اس -21-300 خبر داد.

به گزارش دفتر مطبوعاتی کاخ کرملین، ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در پیامی پرواز آزمایشی این هواپیما را به سازندگان آن تبریک گفت.
این هواپیما به مدت 30 دقیقه در ارتفاع یک هزار متری با سرعت 300 کیلومتر پرواز کرد و امید روسیه به فعال ساختن صنعت هواپیما سازی غیرنظامی خود که تاکنون نتوانسته است آن را همپا یا حداقل با فاصله کم از دیگر بخشهای صنعتی این کشور وارد بازارهای هوایی جهان کند، پر رنگتر ساخت.

انتظار می رود تحویل هواپیمای مسافربری جدید روسی به سفارش دهندگان داخلی از اواخر سال 2018 آغاز شود.

هواپیمای ام اس ـ21 در دو مدل ام اس ـ21 ـ 200 با گنجایش 132 تا 165 مسافر و ام اس ـ21 ـ 300 با گنجایش 163 تا 211 مسافر ساخته می شود که قابل بهره برداری در مناطق دارای آب و هوای گوناگون و در هر شرایط آب و هوایی است.

شرکت هواپیماسازی ایرکوت نخستین قرارداد فروش هواپیمای ام اس ـ21 ـ 300 را با شرکت ایروفلوت روسیه امضا کرده که بر اساس آن 175 فروند هواپیما به این شرکت فروخته می شود. ایرو فلوت هم اکنون برای پوشش مسیرهای پروازی گسترده خود به مناطق مختلف جهان به ویژه اروپا به هواپیماهای ایرباس متکی است.

بازسازی صنعت هواپیما سازی روسیه با توجه به پیشینه نه چندان مطلوب این صنعت در دوران اتحاد جماهیر شوروی و همچنین بروز سوانح متعدد و پرتلفات در کشورهای مختلف برای هواپیماهای مسافری روسی، از اولویتهای این کشور بوده که همکاری با اروپا برای تولید هواپیمای مدرن سوپر جت 100 و همچنین ساخت ام اس 21 از نتایج این اقدامها است.

اطلاعیه فرودگاه بین‌المللی امام(ره) به مناسبت مراسم 14 خرداد

با توجه به برگزاری مراسم 14 خرداد در حرم مطهر امام خمینی(ره)، پروازهای فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) با تغییراتی مواجه خواهد شد.

به گزارش قاصدک24؛ کورش فتاحی، معاون شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)، اعلام کرد: " امسال هم در روز ۱۴ خرداد ماه مراسم سالگرد رحلت رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) طبق سنوات گذشته در حرم مطهر برگزار خواهد شد و سیل انبوه مردم در این مراسم حضور خواهند داشت و قاعدتاً بار ترافیکی زیادی به وجود خواهد آمد. مسافران محترمی که قصد تردد در روز ۱۴ خرداد به فرودگاه امام خمینی(ره) را دارند، به علت بار ترافیکی موجود در اتوبان تهران - قم، می توانند از طریق اتوبان تهران - ساوه به فرودگاه تردد کنند".

مسافران برای اطلاع از آخرین وضعیت پروازها می توانند با شماره تلفنهای ۰۹۶۳۳ یا ۰۲۱۵۱۰۰۱۱۸ تماس حاصل نمایند.

افزایش ظرفیت ترمینال سلام فرودگاه امام خمینی به ۱۲ میلیون نفر

طبق اعلام محمود نویدی، مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، ساخت ترمینال سلام ادامه دارد و این ترمینال بر اساس قراردادهای منعقد شده با پیمانکاران، تا پایان سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

به گزارش قاصدک24؛ نویدی در این خصوص اظهار داشت: " برای تسریع در انجام عملیات ساخت ترمینال سلام در فرودگاه امام (ره) عملیات ساخت این ترمینال به بنیاد مستضعفان واگذار شد و از سال گذشته عملیات اجرایی آن ادامه داشت. ظرفیت این ترمینال سالیانه بین ۵ تا ۶ میلیون مسافر است و با بهره برداری از فاز جدید ظرفیت پذیرش و اعزام مسافر از طریق فرودگاه امام سالیانه به بیش از ۱۲ میلیون مسافر افزایش می یابد".

نویدی، با اشاره به آغاز فعالیت گمرک در منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی افزود: "عملیات آماده سازی گمرک این منطقه آزاد در قسمت جنوبی این فرودگاه در دست اقدام قرار گرفته است و امیدواریم همزمان با هفته دولت امسال گمرک کار خود را آغاز کند".

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، همچنین اعلام کرد: " طبق برنامه ریزی های انجام شده قرار است با استقرار نیروی انسانی، گمرک منطقه آزاد شهر فرودگاه امام خمینی (ره) از شهریور ماه امسال کار ترخیص کالا از این منطقه آزاد را آغاز کند".

نویدی در پایان در رابطه با طرح ساخت ترمینال ایرانشهر در فرودگاه امام خمینی (ره)، گفت: "فراخوان عمومی ساخت ترمینال بزرگ ایرانشهر فرودگاه امام برگزار شده و بیش از ۴۰ سرمایه گذار داخلی و خارجی برای ساخت این پایانه مسافری اعلام آمادگی کرده اند و شرکت ناکو هلند به عنوان مشاور کارفرمای شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در حال ارزیابی توانمندیهای این سرمایه گذاران است".

مردی که با پولهای دزدی از هواپیما فرار کرد!

در و پله بوئینگ ٧٢٧ در قسمت عقب این هواپیما تعبیه شده است. در گذشته، باز کردن و بستن این در وقتی هواپیما بر روی زمین است هم از بیرون هواپیما و هم از داخل آن امکانپذیر بود. این طراحی در زمان خود، به قدری نو و جذاب بود که در طرحهای بعدی هم تکرار شد تا اینکه یک اتفاق سبب بروز تغییرات اساسی در این طرح شد.

به گزارش قاصدک24؛ در دهه 70 میلادی شخصی در یک هواپیماربایی، برای پس دادن هواپیما، درخواست دویست هزار دلار پول نقد کرد و پس از تهیه این پول به قسمت انتهایی هواپیما رفت و از آنجاییکه می دانست مهمانداران امکان باز کردن درب عقب هواپیما را دارند، یکی از آنان را مجبور به بازکردن درب عقب نمود و در حالی که هواپیما بر فراز آبهای اقیانوس آرام در حال پرواز بود با کوله حاوی چتر نجات خود از هواپیما به بیرون پرید.

پس از این جریان، اف بی آی به همراه چند ارگان نظامی ماهها محل پرش دی.بی. کوپر و سواحل اطراف را برای پیدا کردن وی و یا نشانی از او زیر و رو کردند اما هیچ اثری از وی نبود.

فرضیه های بیشماری درباره سرنوشت کوپر ارائه شد و ده سال بعد در سال ١٩٨٠، درست زمانی که این ماجرا در ذهن مردم کمرنگ می شد پسربچه ای هشت ساله در ساحل رودخانه ای در حال بازی، اسکناسهایی با همان شماره سریال اسکناسهای دزدیده شده را از مردی ناشناس دریافت کرد که سبب شد بار دیگر ماجرای کوپر بر سر زبانها بیفتد. پس از آن اف بی آی تحقیقات بسیار زیادی انجام داد که تا به امروز راه به جایی نبرده است. جالب است بدانید این پرونده تنها پرونده حل نشده جرائم هواپیمایی تاریخ هوانوردی آمریکاست.

این ماجرا سبب شد تا اف بی آی از سازمان هواپیمایی فدرال آمریکا درخواست کند تا راهی برای جلوگیری از اتفاق مجدد چنین حوادثی بیندیشد بدین ترتیب سازمان فدرال، شرکت بوئینگ را مجبور به تغییر طراحی هواپیمای 727 نمود.

طراحی جدید، طرحی از یک قفل آیرودینامیکی بود که سبب می شد درب عقب در طول پرواز باز نشود؛ این قفل به «کوپر وِین» معروف شد و پس از آن در کلیه هواپیماها نصب شد.